BROCHETAS DE PAVO CON GUARNICIÓN DE TOMATE

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BROCHETAS DE PAVO CON GUARNICIÓN DE TOMATE

  • PAS 1

    Tallar el pit de gall dindi a daus grans del mateix tamany (3 trossos per broqueta). Condimentar amb Avecrem Caldo de Pollastre i ruixar amb una mica d'oli d'oliva. Remenar amb una cullera i reservar a la nevera. Pelar les cebetes franceses.

  • PAS 2

    A sobre d'una fusta, picar amb un ganivet el pebrot verd, el julivert i l'all molt menut i per separat. Posar en un bol el pebrot amb una mica d'oli i en un altre el pebre amb l'all i l'orenga. Distribuir la carn en els bols (4 talls a cada bol perquè els gustos no es barregin) i deixar macerar amb els bols tapats.

  • PAS 3

    Fer les broquetes alternant els dos sabors amb cebetes franceses (fins tenir 4 broquetes amb 3 trossos de gall dindi i 2 cebetes cadascun). Rostir en una paella o a la graella, a foc suau, fins que estiguin fetes, girant-les un cop. Tot seguit, saltar els tomàquets en el mateix oli i servir com acompanyament. Decorar amb julivert picat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online