Ingredients
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
Com fer BROCHETAS DE PAVO CON GUARNICIÓN DE TOMATE
-
PAS 1
Tallar el pit de gall dindi a daus grans del mateix tamany (3 trossos per broqueta). Condimentar amb Avecrem Caldo de Pollastre i ruixar amb una mica d'oli d'oliva. Remenar amb una cullera i reservar a la nevera. Pelar les cebetes franceses.
-
PAS 2
A sobre d'una fusta, picar amb un ganivet el pebrot verd, el julivert i l'all molt menut i per separat. Posar en un bol el pebrot amb una mica d'oli i en un altre el pebre amb l'all i l'orenga. Distribuir la carn en els bols (4 talls a cada bol perquè els gustos no es barregin) i deixar macerar amb els bols tapats.
-
PAS 3
Fer les broquetes alternant els dos sabors amb cebetes franceses (fins tenir 4 broquetes amb 3 trossos de gall dindi i 2 cebetes cadascun). Rostir en una paella o a la graella, a foc suau, fins que estiguin fetes, girant-les un cop. Tot seguit, saltar els tomàquets en el mateix oli i servir com acompanyament. Decorar amb julivert picat.