Ingredients
Com fer BROQUETES A L'ESTIL ARGENTÍ
-
PAS 1
Rentar bé les patates, posar-les en un cassó amb aigua abundant, sal i llorer. Quan arrenqui el bull fer-les coure deixant el centre poc fet. Retirar de l'aigua i refredar. PIcar unes fulles de coriandre amb la mantega, la sal i el pebre. Fer un tall a les patates obrint-les lleugerament. Farcir-les amb una mica de mantega i embolicar-les amb paper d'alumini. Reservar-les.
-
PAS 2
Preparar l'adob: posa en un vas per a barrejar l'oli, els alls pelats, els comins i el bitxo. Batre-ho tot fins a reduir-ho a un puré i condimentar-ho amb la sal, el vinagre i el pebre fins obtenir el gus desitjat. Llavors, tallar els xorissos en 3 o 4 talls cadascun. Barrejar amb l'adob i deixar en repòs almenys dues hores.
-
PAS 3
Escalfar una graella o el forn a 200ºC. Introduir-hi les patates perquè acabin de fer-se i clavar els xorissos a broquetes d'acer. Rostir-los durant 10-15 minuts aproximadament, donant-los la volta. L'adob restant s'aboca en un cassó i s'escalfa a foc suau durant uns minuts.
-
PAS 4
Servir en una safata gran amb les broquetes ben rostides, les patates al centre i la salsa en un bol apart com a acompanyament.