BUNYOLS DE BACALLÀ

 • > 60
 • Fácil
 • 4

Ingredients

Com fer BUNYOLS DE BACALLÀ

 • PAS 1

  Dessalar el llom de bacallà 24 hores abans. L'endemà posar-lo en un pot cobert amb aigua fer-lo bullir.Quan comenci a fer escuma etirar-lo del foc i deixar-lo refredar. Pelar el bacallà, eliminar-ne totes les espines i anar-lo esmicolant en un bol aixafant-lo en petites quantitats en un mortes fins a deixar-lo com un pasta. Afegir-hi l'oli i remenar lligant la pasta.

 • PAS 2

  Afegir la farina en forma de pluja a poc a poc, alternant-la amb la llet, i remenant amb una cullera de fusta o robot de cuina. Separar els rovells de les clares i afegir els primers d'un en un fins aconseguir una pasta ben espessa(si calgués, s'hi pot afegir mes farina). Finalment condimentar amb el pebre i e julivert picat. Deixar reposar en un lloc fred fins fer-la servir.

 • PAS 3

  Batre les clares a punt de neu, ben fermes. Posar en una paella amb oli abundant (aquest pas s'ha de fer just en el moment abans de mejar el bunyols perquè les clares no baixin). A continaució, barrejar les clares amb la pasta, afegint-les a poc a poc i remenant sempre en la mateixa direcció, de dins cap a fora. Quan l'oli estigui ben atemperat (No massa calent) s'hi van posant les petites boles, que agafarem amb una cullereta i empenyerem amb el dit. Deixar escórrer a sobre de paper assecant i servir-los en una safata tapada, escampant-hi julivert per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online