CALAMARSETS EN FIDEUÀ

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CALAMARSETS EN FIDEUÀ

  • PAS 1

    Netejar i salpebrar els calamarsets. Pelar i picar finament la ceba i l'all.

  • PAS 2

    Escalfar una paella ampla amb oli i estofar la ceba. Quan estigui transparent afegir-hi els calamarsets, el safrà i saltar-ho. Retirar del foc i reservar en un plat apart.

  • PAS 3

    En aquest mateix oli, sofregir l'all amb la salsa de tomàquet. Afegir-hi els fideus i remenar amb una cullera de fusta. Afegir-hi el Caldo de Peix Gallina Blanca i deixar que coguin durant 13 minuts a foc mig.

  • PAS 4

    Tot seguit abocar-hi els calamarsets i mantenir-los al foc durant 2 minuts més. Escampar-hi per sobre el pebre vermell i servir la fideuà als plats.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online