CANELONS RÀPIDS D'ESPINACS I BACALLÀ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CANELONS RÀPIDS D'ESPINACS I BACALLÀ

  • PAS 1

    Hidratar les plaques de canelons com s'indica a l'envàs.

  • PAS 2

    Mentres, fregir els grans d'all tallats a rodanxes. Afegir-hi els tomàquets ratllats, la sal i el pebre. Coure durant 10 minuts a foc mig.

  • PAS 3

    En una paella amb una mica d'oli ofegar els pinyons un segon. Afegir-hi el bacallà i les fulles d'espinacs tallats a trossos. Tapar i deixar coure uns minuts.

  • PAS 4

    Retirar del foc, afegir-hi l'ou cuit tallat a trossos i rectificar de sal, si cal.

  • PAS 5

    Farcir els canelons amb els espinacs, posar-los en una safata, cobrir-los amb la salsa de tomàquet i coure'ls al forn a 180ºC durant 10 minuts abans de servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online