CARGOLA D'AVELLANAS

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CARGOLA D'AVELLANAS

  • PAS 1

    Descongelar i treballar la pasta de full segons les indicacions del fabricant. Estendre la massa en un rectangle. Barrejar el sucre i la canyella. Reservar. Per separat, barrejar la mel i les avellanes. Reservar.

  • PAS 2

    Escampar la barreja de sucre i canyella per sobre de la massa. Repartir per sobre les avellanes i la mel i enrotllar el rectangle començant pel costat més llarg.

  • PAS 3

    Tallar el rotllo a rodanxes de dos centímetres. Disposar les rodanxes en una safata de forn folrada i coure a 180ºC fins que es daurin. Retirar i vernissar encara calents amb una mica de mel i llimona.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online