CLOÏSSES AL XERÈS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CLOÏSSES AL XERÈS

  • PAS 1

    Posar durant unes hores les cloïsses en aigua freda i sal gruixuda. Picar a trossos molt fins la ceba, l'all i el julivert.

  • PAS 2

    Posar una paella amb oli, afegir-hi els alls, la ceba i el julivert. Quan la ceba comenci a posar-se transparent afegir-hi les cloïsses. Condimentar amb una pastilla d'Avecrem Caldo de peix -30% de sal.

  • PAS 3

    Quan les cloïsses comencin a obrir-se afegir-hi el xerès. Esperar que la sala es redueixi una mica i retirar del foc. Servir amb unes rondanxes de llimona.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online