COLS DE BRUSEL.LES A L'ESTIL ORIENTAL

  • 10-20
  • Fácil
  • 3

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer COLS DE BRUSEL.LES A L'ESTIL ORIENTAL

  • PAS 1

    En un bol petit barrejar el gingebre, els alls, la mostassa, el bitxo, el suc de llimona i 2 cullerades d'oli d'oliva. Reservar. En una paella abocar 1 cullerada d'oli d'oliva i sense deixar de remenar, saltar les cols de Brusel.les i els pèsols fins que comencin a daurar-se, uns 3-4 minuts. Reduir la intensitat de la calor salpebrar i afegir-hi el Caldo de Pollo Gallina Blanca. Deixar cuinar fins que el caldo hagi reduïtgairebé del tot. Apujar la intensitat de la calor una altra vegada i afegir-hi la barreja de gingebre i bitxo. Saltar ràpidament uns 2 minuts perquè tots els sabors es barregin bé i servir de seguida. Escampar-hi llavors de sèsam torrades per sobre. Més detalls a http://PlatoyPostre.blogspot.com

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online