Ingredients
Com fer COLS DE BRUSSEL.LES AL GORGONZOLA
-
PAS 1
Netejar les cols, tallant-los en tronquet i eliminant-ne les fulles espatllades, Submergir-les en un bol amb aigua per a netejar-les. Posar una cassola a bullir amb aigua i l'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal i els comins. Quan bulli abocar-hi les cols i coure-les amb l'olla destapada fins que estiguin al dente. Llavors, retirar i deixar escórrer.
-
PAS 2
Tallar a trossos el formatge i osar-lo en un pot. Afegir-hi mantega i fondre'l suaument, afegint-hi la salsa de tomàquet i sense deixar de remenar la barreja afegir-hi a poc a poc la nata i l'orenga fins que la salsa comenci a espessir.
-
PAS 3
Posar les cols en plats individuals per al forn, untats amb mantega, i abocar-hi per sobre pebre negre i cobrir-les amb la salsa. Abans de servir, gratinar-les cinc minuts a forn fort.