Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer COR DE SALMÓ
-
PAS 1
Posar a coure una olla amb un fons d'aigua, una branca de fonoll i una pastilla d'Avecrem Peix. Abocar-hi el salmó net i el raig de xerès i coure durant cin minuts destapat. Retira el peix amb una escumadora i deixar-lo escórre perfectament a sobre d'un colador. Quan s'hagi refedat esmicolar-lo amb es dits eliminant totes les parts fosques del peix i reservar-lo. Fondre la mantega en una paella i saltar una mica el salmó. Deixar refredar una mica i barrejar-lo amb el formatge fresc, els rovells i triturar-ho tot fins aconseguir una crema fina.
-
PAS 2
Posar en remull les fulles de gelatina en una mica d'aigua calenta. Escalfar la nata i afegir-hi la gelatina. Remenar amb una cullera fins quees dissolgui bé. Barrejar amb la crema de salmó remenant amb varilles fins que tot quedi ben barrejat. Comprovar el punt de sal.
-
PAS 3
Finalment, batre les clares a punt de neu i afegir-les a la preparació anterior., remenant amb molta cura. Untar un motllo de corona amb mantega i omplir-lo amb l'escuma. Guardar-o a la nevera entre quatre i sis hores abans de servir. Treure'l del motllo i servir-lo com a aperitiu acompanyat de torrades de pa tipus Melba i fonoll picat.