CREPS A L'ESTIL ESPANYOL

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CREPS A L'ESTIL ESPANYOL

  • PAS 1

    Per als creps: posar a la batedora la llet, la farina i la sal. Batre fins que quedi homogeni i passar-ho a un recipient. Afegir-hi, barrejant, les fines herbes. Deixar reposar uns 20 minuts.

  • PAS 2

    Mentres, posar els tomàquets, l'albergínia, el pebrot, les cebes i l'all en una safata de forn untada amb oli. Coure a sota el grill fins que es daurin i estiguin tous. Retira, deixar refredar i pelar els tomàquets i el pebrot. Tallar en juliana totes les verdures, picar els alls i condimentar amb Avecrem Verdures -30% de sal , oli i orenga. Reservar.

  • PAS 3

    Untar una paella amb mantega o oli. Escalfar i abocar una cullerada de la massa de creps. Deixar daurar una mica i retira. Repetir el procés amb la resta de massa. Posar uan cullerada d'escalivada a sobre d'un quart de la crep i doblegar-la fent un triangle. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online