EMPANADA DE BACALLÀ

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer EMPANADA DE BACALLÀ

  • PAS 1

    Macerar el bacalllà amb l'oli i els alls.

  • PAS 2

    Estendre la massa de l'empanada.

  • PAS 3

    Escórrer el bacallà i posar-lo en un bol. Afegir-hi l'ou i el pebrot tallats a trossos i les olives.

  • PAS 4

    Lligar-ho tot amb unes cullerades de Sofrito de Tomate Gallina Blanca.

  • PAS 5

    Estendre-ho per sobre de la meitat de la massa, tapar-ho amb l'altra meitat i tancar bé tota la vora.

  • PAS 6

    Punxar per la part de salt perquè no es trenqui en fer-la. Coure-la al forn a 180ºC uns 25 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online