ESCAROLA I ESQUEIXADA DE BACALLÀ

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ESCAROLA I ESQUEIXADA DE BACALLÀ

  • PAS 1

    Netejar l'escarola i rentar-la en aigua. Centrifugar-la fins que quedi sense aigua. Desfer la pastilla d'Esencias Ajo y Perejil Gallina Blanca en una mica d'oli al microones.

  • PAS 2

    Tallar el bacallà a daus d'1,5 cm i amanir-lo amb una mica de l'oli d'Esencias Ajo y Perejil de Gallina Blanca i una mica de pell de mandarina ratllada. Si l'oli és massa fort, es pot barrejar amb oli cru.

  • PAS 3

    Acabar de pelar la mandarina i separar els grills. En un plat posar una base d'escarola, posar-hi a sobre els trossos de bacallà i els grills de mandarina. Decorar per sobre amb una mica més d'escarola i amanir el conjunt amb oli i vinagre al gust.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online