flam de mató

  • > 60
  • Fácil
  • 8

Ingredients

Com fer flam de mató

  • PAS 1

    Batre bé els ous amb el sucre tot junt, fins a blanquejar, afagir el mató també la nata la llet i la llet condensada.

  • PAS 2

    A part es barreja el sucre cremat liquid i la mel de romaní, poqueta quantitat, serà per posar-ne una miqueta en el fons dels motlles on farem els flams de mató

  • PAS 3

    Agafem els motlles i podem una culleradeta de la barreja de sucre cremat i mel, i despres els omplim amb la barreja que em fet del flam. Els podem al bany maria dins el forn a 180 graus (que ja el tindrem calent) uns 45 minuts.

  • PAS 4

    Deixar-los refredar pasats aquets 45 minuts a temperatura ambient i despres a la nevera. Quan els volem servir els desmotllem i els podem en un plat i els acompanyem amb una miqueta de mel de romaní al demunt.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online