FLAM DE SALMÓ

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer FLAM DE SALMÓ

  • PAS 1

    Coure el salmó al forn amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolada i el vi durant 10 minuts. Esmicolar-lo mirant que no quedin espines.

  • PAS 2

    Preescalfa el forn a 180º.

  • PAS 3

    Batre els ous junt amb el condiment Avecrem Ajo y Perejil, l'estragó, el pebre i la farina de blat de moro dissolta en llet. Afegir-hi el peix i la nata lleugerament muntada.

  • PAS 4

    Coure el salmó al forn amb la pastilla Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco esmicolada i el vi durant 10 minuts. Esmicolar-lo mirant que no quedin espines.

  • PAS 5

    Coure al forn rectangular al bany Maria durant 45 minuts. Quan estigui fred, treure'l del motllo i servir-lo amb salmó fumat i roses de tomàquet.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online