Ingredients
Com fer FLAM DE SALMÓ
-
PAS 1
Coure el salmó al forn amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolada i el vi durant 10 minuts. Esmicolar-lo mirant que no quedin espines.
-
PAS 2
Preescalfa el forn a 180º.
-
PAS 3
Batre els ous junt amb el condiment Avecrem Ajo y Perejil, l'estragó, el pebre i la farina de blat de moro dissolta en llet. Afegir-hi el peix i la nata lleugerament muntada.
-
PAS 4
Coure el salmó al forn amb la pastilla Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco esmicolada i el vi durant 10 minuts. Esmicolar-lo mirant que no quedin espines.
-
PAS 5
Coure al forn rectangular al bany Maria durant 45 minuts. Quan estigui fred, treure'l del motllo i servir-lo amb salmó fumat i roses de tomàquet.