GALETES GLAÇADES

  • 10-20
  • Fácil
  • 8

Ingredients

Com fer GALETES GLAÇADES

  • PAS 1

    Barrejar la mantega en pomada amb el sucre, l'ou i la farina. Remenar a poc a poc i anar fent una massa.

  • PAS 2

    Quan aquesta massa estigui ben treballada i poguem fer una bola (caldrà mirar si necessita més farina o mantega), posar-la a la nevera una estoneta perquè s'endureixi una mica.

  • PAS 3

    A sobre d'un marbre enfarinat estirar la bola de massa amb l'ajuda d'un corró. Amb un tallapastes rodó o un vas fer les galetes. Es poden fer amb formes d'animalets, etc. Com més agradin. És millor tallar-les una mica gruixudes, perquè queden més gustoses a l'hora de menjar-les.

  • PAS 4

    Posar les galetes en una safata de forn amb paper vegetal i coure-les al forn 10 minuts.

  • PAS 5

    Deixar-les refredar i glaçar-les. Per a preparar la glaça batre una clara d'ou fins que faci una mica d'escuma (no a punt de neu) i anar-hi afegint a poc a poc els 200 gr de sucre glas fins a incorporar-los del tot. És molt important respectar les proporcions: una clara per cada 200 gr de sucre. Si no, la glaça no s'asseca. Quan les galetes estiguin fredes preparar la glaça al moment (no es triga massa) i posar-la per sobre de cada galeta amb l'ajuda d'una cullera. En pocs minuts s'endureix.

  • PAS 6

    Es pot tenyir la glaça amb colorant alimentari i fer galetes de colors. Aquestes galetes són delicioses i es mantenen per molt de temps si es guarden en una caixeta metàl·lica amb paper vegetal al fons. Proveu-les i ja em direu!

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online