GASPATXO ANDALÚS

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer GASPATXO ANDALÚS

  • PAS 1

    Pelar el cogombre (deixant algun tros de pell perquè no repeteixi) o triturar totes les hortalises pelades, juntament amb el tomàquet també pelat i sense llavors, i el pa remullat en aigua freda.

  • PAS 2

    Afegir el vinagre, les pastilles d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal triturades i el comí.

  • PAS 3

    Quan tot estigui ben triturat, afegir l'oli i barrejar. Passar tota la barreja per un colador per retirar les restes de pell que puguin haver quedat.

  • PAS 4

    Reservar a la nevera durant almenys una hora abans de servir.

  • PAS 5

    Servir molt fred. Es poden posar uns glaçons de gel abans de treure'l a la taula.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online