GUISAT DE BACALLÀ

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer GUISAT DE BACALLÀ

  • PAS 1

    Primer picar bé la ceba i el pebrot i tallar els alls a làmines. Escalfar en una cassola ampla i quan estigui tot daurat afegir-hi les patates a trossos i el vi.

  • PAS 2

    Cobrir-ho tot amb el Caldo de Peix Gallina blanca i deixar-ho coure uns 25-30 minuts (si queda una mica sec s'hi pot afegir més caldo al gust).

  • PAS 3

    Cobrir-ho tot amb el Caldo Casero de Pescado Gallina blanca i deixar-ho coure uns 25-30 minuts (si queda una mica sec s'hi pot afegir més caldo al gust).

  • PAS 4

    A part, passar el bacallà tallat per ou i farina i fregir-lo (no del tot). Afegir-lo a la cassola i deixar-ho coure tot a foc suau 5 minuts. Empolsar amb una mica de julivert per sobre i... Llest un guisat de peix com els d'abans!

  • PAS 5

    A part, passar el bacallà tallat per ou i farina i fregir-lo (no del tot).

  • PAS 6

    Afegir-lo a la cassola i deixar-ho coure tot a foc suau 5 minuts. Empolsar amb una mica de julivert per sobre i... Llest un guisat de peix com els d'abans!

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online