GUISAT DE BACALLÀ

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer GUISAT DE BACALLÀ

  • PAS 1

    Primer picar bé la ceba i el pebrot i tallar els alls a làmines. Escalfar en una cassola ampla i quan estigui tot daurat afegir-hi les patates a trossos i el vi.

  • PAS 2

    Cobrir-ho tot amb el Caldo de Peix Gallina blanca i deixar-ho coure uns 25-30 minuts (si queda una mica sec s'hi pot afegir més caldo al gust).

  • PAS 3

    Cobrir-ho tot amb el Caldo Casero de Pescado Gallina blanca i deixar-ho coure uns 25-30 minuts (si queda una mica sec s'hi pot afegir més caldo al gust).

  • PAS 4

    A part, passar el bacallà tallat per ou i farina i fregir-lo (no del tot). Afegir-lo a la cassola i deixar-ho coure tot a foc suau 5 minuts. Empolsar amb una mica de julivert per sobre i... Llest un guisat de peix com els d'abans!

  • PAS 5

    A part, passar el bacallà tallat per ou i farina i fregir-lo (no del tot).

  • PAS 6

    Afegir-lo a la cassola i deixar-ho coure tot a foc suau 5 minuts. Empolsar amb una mica de julivert per sobre i... Llest un guisat de peix com els d'abans!

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online