Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer GUISAT DE BACALLÀ
-
PAS 1
Primer picar bé la ceba i el pebrot i tallar els alls a làmines. Escalfar en una cassola ampla i quan estigui tot daurat afegir-hi les patates a trossos i el vi.
-
PAS 2
Cobrir-ho tot amb el Caldo de Peix Gallina blanca i deixar-ho coure uns 25-30 minuts (si queda una mica sec s'hi pot afegir més caldo al gust).
-
PAS 3
Cobrir-ho tot amb el Caldo Casero de Pescado Gallina blanca i deixar-ho coure uns 25-30 minuts (si queda una mica sec s'hi pot afegir més caldo al gust).
-
PAS 4
A part, passar el bacallà tallat per ou i farina i fregir-lo (no del tot). Afegir-lo a la cassola i deixar-ho coure tot a foc suau 5 minuts. Empolsar amb una mica de julivert per sobre i... Llest un guisat de peix com els d'abans!
-
PAS 5
A part, passar el bacallà tallat per ou i farina i fregir-lo (no del tot).
-
PAS 6
Afegir-lo a la cassola i deixar-ho coure tot a foc suau 5 minuts. Empolsar amb una mica de julivert per sobre i... Llest un guisat de peix com els d'abans!