LLOMS DE LLUÇ

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer LLOMS DE LLUÇ

  • PAS 1

    Preparar una paella amb una mica d'oli. Arrebossar els lloms de lluç, condimentats amb AVECREM PEIX, en ou batut i llavors passar-los per farina amb l'oli ja calent i els alls una mica daurats i els posam a la paella.

  • PAS 2

    Un cop a la paella, abocar-hi un vaset d'aigua i deixar-ho bullir, afegint-hi una mica de farina perquè la salsa quedi més espessa.

  • PAS 3

    Mentre es va fent, afegir-hi les cocotxes, les gambes, les angules, les cloïsses... i hi aboquem per sobre l'ou dur picat.

  • PAS 4

    Per acabar, remenar la paella fins que es faci del tot i ja està a punt per a servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online