LLUÇ AL SAFRÀ

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Informació nutricional

  • Energia

    618,69kcal

  • Hidrats

    9,88g

  • Proteïnes

    29,27g

  • Greixos

    60,85g

Com fer LLUÇ AL SAFRÀ

  • PAS 1

    Condimentar el lluç amb el Avecrem Peix i arrebossar amb farina i ou. Fregir-lo en oli calent. Reservar el lluç fregit. Saltejar el pebrot de llauna i el sofregit de Tomàquet i Ceba Gallina Blanca.

  • PAS 2

    Condimentar el lluç amb el Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco i arrebossar amb farina i ou. Fregir-lo en oli calent. Reservar el lluç fregit. Saltejar el pebrot de llauna i el sofregit de Tomàquet i Ceba Gallina Blanca.

  • PAS 3

    Fregir la llesca de pa. Un cop daurada triturar a la batedora el pa fregit, el safrà i el all y julivert. Avocar a la cassola i deixar coure uns minuts, afegir el lluç fregit i servir. Acompanyar amb uns musclos al vapor.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online