Ingredients
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
-
-
Informació nutricional
-
Energia
618,69kcal
-
Hidrats
9,88g
-
Proteïnes
29,27g
-
Greixos
60,85g
Com fer LLUÇ AL SAFRÀ
-
PAS 1
Condimentar el lluç amb el Avecrem Peix i arrebossar amb farina i ou. Fregir-lo en oli calent. Reservar el lluç fregit. Saltejar el pebrot de llauna i el sofregit de Tomàquet i Ceba Gallina Blanca.
-
PAS 2
Condimentar el lluç amb el Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco i arrebossar amb farina i ou. Fregir-lo en oli calent. Reservar el lluç fregit. Saltejar el pebrot de llauna i el sofregit de Tomàquet i Ceba Gallina Blanca.
-
PAS 3
Fregir la llesca de pa. Un cop daurada triturar a la batedora el pa fregit, el safrà i el all y julivert. Avocar a la cassola i deixar coure uns minuts, afegir el lluç fregit i servir. Acompanyar amb uns musclos al vapor.