MACARRONS A LA ITALIANA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer MACARRONS A LA ITALIANA

  • PAS 1

    Posar a bullir aigua amb un pessic de sal i oli. Quan bulli, abocar-hi els macarrons Tradición El pavo i coure'ls fins que estigun al dente. Escórrer-los i reservar-los.

  • PAS 2

    En una paella sofregir el pernil dolç, el pernil serrà, la tonyina, l'ou dur, el tomàquet natural tallat en juliana i l'enciam tallat també en juliana.

  • PAS 3

    Apartar el sofregit i a la mateixa paella escalfar el tomàquet abocat-li un pessic de pebre vermell dolç i un pessic d'orenga.

  • PAS 4

    Barrejar-ho tot: els macarrons, el sofregit de tomàquet i la salsa de pernil dolç, tonyina, etc...

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online