MACARRONS DEL CANTÀBRIC

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    860,90kcal

  • Hidrats

    45,13g

  • Proteïnes

    21,40g

  • Greixos

    33,46g

Com fer MACARRONS DEL CANTÀBRIC

  • PAS 1

    Coure la pasta Tradición El Pavo en abundant aigua amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre. Escórrer-la i reservar-la. Saltar el sofregit de ceba. Afegir-hi la tonyina, el Tomate Frito Gallina Blanca i la nata líquida. Posar al foc durant 2 minuts.

  • PAS 2

    Fer una beixamel amb Mi Salsa Bechamel seguint les instruccions del sobre. En una safata de forn, posar la pasta. Abocar-hi la salsa de tonyina per sobre i cobrir-ho tot amb la beixamel. Escampar-hi el formatge ratllat per sobre i gratinar-ho 2 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online