MANDONGUILLES DE BACALLÀ

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer MANDONGUILLES DE BACALLÀ

  • PAS 1

    Tallar el bacallà a trossos i posar-los en remull canviant l'aigua vàries vegades.

  • PAS 2

    Escórrer el bacallà i posar-lo a bullir junt amb les patates sense pelar.

  • PAS 3

    Quan hagi bullit, treure la pell a les patates i netejar el bacallà d'espines i pell; després esmicolar-lo i amassar-lo amb les patates, l'AVECREM ALL I JULIVERT i els pinyons, així com els rovells d'ou. Reservar les clares en un plat, per a arrebossar les mandonguilles.

  • PAS 4

    Amb la massa, anar formant les mandonguilles, rodones o allargades segons el gust, passar-les per les clares dels ous i fregir en oli molt calent fins que quedin daurades.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online