MARMITAKO (BASES)

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer MARMITAKO (BASES)

  • PAS 1

    Sofregir els porros a rodanxes fines. Afegir-hi les patates tallades a daus i el vi blanc. Deixar evaporar. Afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i el pebre vermell. Afegir-hi el bric de para Cocinar Fondo de Pescado de Gallina Blanca i deixar coure. Passats 12-14 minuts (quan les patates estiguin a mig coure), afegir-hi la tonyina a daus condimentada amb sal i pebre. Apagar el foc i deixar reposar, tapat 3 minuts, abans de servir. Escampar-hi julivert picat per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online