MELÓ AL SAFRÀ

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer MELÓ AL SAFRÀ

  • PAS 1

    Tallar el meló transversalment. Els triangles resultant es col.loquen en un bol fromant una capa. Repetir la operació als 4 bols.

  • PAS 2

    Afegir a cada bol un pessic de safrà i macerar-lo amb unes gotes de whisky.

  • PAS 3

    Repetir els passos 1 i 2 fins a tenir 3 o 4 capes de meló.

  • PAS 4

    Fer una crema barrejant les natilles amb la pinya colada al minipimer. Inindar els bols amb la crema. Deixar macerar a la nevera (1-4ºC) durant 24 hores, tapant cada bol amb paper de plata. Servir fred.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online