MIGAS EXTREMENYES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer MIGAS EXTREMENYES

  • PAS 1

    Tallar el pa a llesques molt fines i posar-lo en un bol fons. Escalfar l'aigua amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal fins que bulli i abocar-hi el pa per sobre. Tapar-ho amb un drap.

  • PAS 2

    Posar en una paella unes cullerades d'oli, escalfar-lo a foc lent i afegir-hi els alls. Daurar-los una mica i tot seguir afegir-hi el pa. Remenar-lo amb els alls i l'oli i deixar-lo a foc moderat com si fos una truita.

  • PAS 3

    Quan comenci a daurar-se per sota donar-li la volta i daurar, també. Tot seguit, donar-li voltes i voltes, picar-lo tot perquè el pa quedi ben esmicolat mentre es va coent, a fi que quedin unes molletes ben daurades. Servir-les ben calentes. Poden anar acompanyades de trossets de pebrot fregit, croutons, xoriço fregit, etc.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online