Ingredients
Com fer MIGAS EXTREMENYES
-
PAS 1
Tallar el pa a llesques molt fines i posar-lo en un bol fons. Escalfar l'aigua amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal fins que bulli i abocar-hi el pa per sobre. Tapar-ho amb un drap.
-
PAS 2
Posar en una paella unes cullerades d'oli, escalfar-lo a foc lent i afegir-hi els alls. Daurar-los una mica i tot seguir afegir-hi el pa. Remenar-lo amb els alls i l'oli i deixar-lo a foc moderat com si fos una truita.
-
PAS 3
Quan comenci a daurar-se per sota donar-li la volta i daurar, també. Tot seguit, donar-li voltes i voltes, picar-lo tot perquè el pa quedi ben esmicolat mentre es va coent, a fi que quedin unes molletes ben daurades. Servir-les ben calentes. Poden anar acompanyades de trossets de pebrot fregit, croutons, xoriço fregit, etc.