MIGAS EXTREMENYES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer MIGAS EXTREMENYES

  • PAS 1

    Tallar el pa a llesques molt fines i posar-lo en un bol fons. Escalfar l'aigua amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal fins que bulli i abocar-hi el pa per sobre. Tapar-ho amb un drap.

  • PAS 2

    Posar en una paella unes cullerades d'oli, escalfar-lo a foc lent i afegir-hi els alls. Daurar-los una mica i tot seguir afegir-hi el pa. Remenar-lo amb els alls i l'oli i deixar-lo a foc moderat com si fos una truita.

  • PAS 3

    Quan comenci a daurar-se per sota donar-li la volta i daurar, també. Tot seguit, donar-li voltes i voltes, picar-lo tot perquè el pa quedi ben esmicolat mentre es va coent, a fi que quedin unes molletes ben daurades. Servir-les ben calentes. Poden anar acompanyades de trossets de pebrot fregit, croutons, xoriço fregit, etc.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online