OSCAR SALAD

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer OSCAR SALAD

  • PAS 1

    Obrir els cabdells d'enciam i rentar bé les fulles. Barrejar l'oli amb el vinagre, afegir-hi un pessic d'Avecrem Finas Hierbas i deixar macerar les fulles.

  • PAS 2

    Saltar el carbassó tallat a dauetes. Posar a sobre de film transparent unes fulles de cabdell. A sobre posar-hi el carbassó, el formatge a llenques fines i una mica de salmó fumat.

  • PAS 3

    Tancar el paquets com si fos una salsitxa i posar-lo a la nevera.

  • PAS 4

    Tallar el cabdell a rodanxes de 3 cm i servir amb el coulis de tomàquet, triturant tots els ingredients indicats i colant-lo per a eliminar les llavors del tomàquet.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online