OUS DE MASSAPÀ

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer OUS DE MASSAPÀ

  • PAS 1

    Col.locar la pasta d'ametlles a sobre de la taula. Afegir-hi l'essència d'ametlles i el sucre a poc a poc.

  • PAS 2

    Treballar la massa amb les mans fins obtenir una pasta llisa. Repartir en 2 o 3 procions i donar a cad aporció el color que es desitgi. Es poden perfumar amb algun licor al gust, també.

  • PAS 3

    Agafar porcions petites amb una cullera i donar-los forma d'ou amb les mans passades per sucre fi (glas). Distribuir a sobre d'una plata folrada amb paper blanc. Deixar assecar fins l'endemà o assecar-les al forn calent però apagat.

  • PAS 4

    Decorar els ous amb glaça reial i confits.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online