PAELLA D'UN DIUMENGE QUALSEVOL

  • > 60
  • Difícil
  • 2

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer PAELLA D'UN DIUMENGE QUALSEVOL

  • PAS 1

    Fer un sofregit amb la ceba, el tomàquet, el pebrot vermell i l'all. Afegir-hi els calamars.

  • PAS 2

    En una cassola coure tot el marisc i reservar-ne el caldo.

  • PAS 3

    Quan les hortalisses estiguin dauradetes, afegir-hi l`'arròs i remenar. Abocar-hi el caldo de la cocció dels musclos, les rossellones, les gambes i els escamarlans ben coladet.

  • PAS 4

    Bullir a foc fort i quan redueixi, afegir-hi el Caldo de Pescado Gallina Blanca.

  • PAS 5

    Afegir-hi el safrà. Abocar-hi després el marisc perquè n'agafi el color.

  • PAS 6

    Remenar bé perquè l'arròs no s'enganxi i quan estigui una mica caldós servir-lo amb els escamarlans de decoració i una rodanxeta de llimona.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online