Paella tradicional

  • 20-40
  • Fácil

Ingredients

  • Caldo para Paella Fácil de Marisco 100% Natural

    100% natural, con sofrito casero

Com fer Paella tradicional

  • PAS 1

    Ho ofego tot bé i hi afegeixo l'arròs. A continuació hi aboco el Caldo de Pescado Gallina Blanca(**).

  • Jo la faig molt sovint i... sense esperar que arribi el cap de setmana! En una paellera ofego tota la verdura picada durant 5 minuts.

    PAS 2

    Si ets de les que encara pensen que la paella és un plat complicat de prerarar és perquè encara no coneixies aquesta recepta. Jo la faig molt sovint i... sense esperar que arribi el cap de setmana! En una paellera ofego tota la verdura picada durant 5 minuts.

  • Llavors afegeixo el peix, les gambes i les cloïsses. Ho ofego tot bé i hi afegeixo l'arròs. A continuació hi aboco el Caldo para Paella Fácil 100% Natural.

    PAS 3

    Llavors afegeixo el peix, les gambes i les cloïsses. Ho ofego tot bé i hi afegeixo l'arròs. A continuació hi aboco el Caldo para Paella Fácil 100% Natural.

  • Quan comença a bullir poso per sobre els llagostins i els deixo coure 18 minuts més a foc lent. Bona paella!

    PAS 4

    Quan comença a bullir poso per sobre els llagostins i els deixo coure 18 minuts més a foc lent. Bona paella!

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online