PASTÍS D'ARRÒS I ALBERGÍNIES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Informació nutricional

  • Energia

    811,55kcal

  • Hidrats

    38,94g

  • Proteïnes

    15,37g

  • Greixos

    45,69g

Com fer PASTÍS D'ARRÒS I ALBERGÍNIES

  • PAS 1

    Ofegar l'arròs amb els alls en l'oli calent, afegir-hi el Caldo de Pollastre Gallina Blanca. Quan arrenqui el bull abaixar el foc i mantenir la cocció durant 14 -15 minuts. Tapar amb paper d'alumini i deixar reposar durant 5 minuts.

  • PAS 2

    Tallar les albergínies a rodanxes fines i posar-les en sal perquè deixin anar la nicotina. Fregir-les en una paella amb una mica d'oli fins que estiguin daurades.

  • PAS 3

    Condimentar el Tomate Frito Gallina Blanca amb orenga i sucre. En un motllo per al forn, posar una base d'albergínia i a sobre una capa d'arròs, una altra de formatge i una altre de tomàquet. Repetir la operació i cobrir amb paper de forn. Coure al forn durant 15 minuts. Treure del motllo i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online