Ingredients
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
Informació nutricional
-
Energia
811,55kcal
-
Hidrats
38,94g
-
Proteïnes
15,37g
-
Greixos
45,69g
Com fer PASTÍS D'ARRÒS I ALBERGÍNIES
-
PAS 1
Ofegar l'arròs amb els alls en l'oli calent, afegir-hi el Caldo de Pollastre Gallina Blanca. Quan arrenqui el bull abaixar el foc i mantenir la cocció durant 14 -15 minuts. Tapar amb paper d'alumini i deixar reposar durant 5 minuts.
-
PAS 2
Tallar les albergínies a rodanxes fines i posar-les en sal perquè deixin anar la nicotina. Fregir-les en una paella amb una mica d'oli fins que estiguin daurades.
-
PAS 3
Condimentar el Tomate Frito Gallina Blanca amb orenga i sucre. En un motllo per al forn, posar una base d'albergínia i a sobre una capa d'arròs, una altra de formatge i una altre de tomàquet. Repetir la operació i cobrir amb paper de forn. Coure al forn durant 15 minuts. Treure del motllo i servir.