PASTÍS DE CUSCÚS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer PASTÍS DE CUSCÚS

  • PAS 1

    Escalfar el forn a 180º.

  • PAS 2

    Tallar l'albergínia, sense pelar-la, primer a làmines fines i després a bastonets. Posarla en un colador, salar-la i deixar que deixi anar l'aigua amargant. Sofregir en una cassola amb oli el sofregit de ceba i reservar-lo. Preparar el cuscús hidratant-lo amb el Caldo de Verduras Gallina Blanca calent. Apartar-lo del foc, afegir-hi 2 cullerades d'oli i deixar-lo reposar.

  • PAS 3

    Rentar els tomàquets, tallar-los a trossos i saltar-los en una paella amb 2 cullerades d'oli i l'all picat durant 5 minuts. Salpebrar i afegir-hi les fulles d'alfàbrega. Rentar els bastonets d'albergínia, assecar-los i afegir-los a la paella. Saltar-los durant 5 minuts més.

  • PAS 4

    Cobreix un motllo de plum-cake am paper film i forma capes alternant el cuscús, el sofregit de verdures i el formatge fresc tallat a làmines. Posar-ho al forn, pre-escalfat a 180ºc i coure durant 5-6 minuts.

  • PAS 5

    Servir el patís de cuscús a temperatura ambient.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online