Ingredients
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
Com fer PASTÍS DE CUSCÚS
-
PAS 1
Escalfar el forn a 180º.
-
PAS 2
Tallar l'albergínia, sense pelar-la, primer a làmines fines i després a bastonets. Posarla en un colador, salar-la i deixar que deixi anar l'aigua amargant. Sofregir en una cassola amb oli el sofregit de ceba i reservar-lo. Preparar el cuscús hidratant-lo amb el Caldo de Verduras Gallina Blanca calent. Apartar-lo del foc, afegir-hi 2 cullerades d'oli i deixar-lo reposar.
-
PAS 3
Rentar els tomàquets, tallar-los a trossos i saltar-los en una paella amb 2 cullerades d'oli i l'all picat durant 5 minuts. Salpebrar i afegir-hi les fulles d'alfàbrega. Rentar els bastonets d'albergínia, assecar-los i afegir-los a la paella. Saltar-los durant 5 minuts més.
-
PAS 4
Cobreix un motllo de plum-cake am paper film i forma capes alternant el cuscús, el sofregit de verdures i el formatge fresc tallat a làmines. Posar-ho al forn, pre-escalfat a 180ºc i coure durant 5-6 minuts.
-
PAS 5
Servir el patís de cuscús a temperatura ambient.