Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
Com fer Pastís de fongs calents
-
PAS 1
Confitar les escalunyes tallades en juliana amb 50 g de mantega, 2 cullerades d'oli, sucre, sal i aigua a mitja alçada. Reservar.
-
PAS 2
Posar els fongs secs en remull.
-
PAS 3
Tallar els fongs frescos en daus de 5 mm. Saltejar en una paella amb oli calent.
-
PAS 4
Tallar els fongs secs escorreguts a la nata, evitar que arribi a bullir. Posar en una paella al foc i saltejar amb oli a foc viu.
-
PAS 5
En un bol posar la nata, l' Avecrem Ajo y Perejil Granulado, les escalunyes, els ous, la sal, el pebre i la nou moscada. Triturar lleugerament i afegir els fongs saltejats.
-
PAS 6
Posar la barreja dins de 4 motllos individuals untats amb mantega i coure'ls al bany maria uns 20 minuts.
-
PAS 7
Desmotllar-los i menjar-los calents.