Pastís de fongs calents

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Pastís de fongs calents

  • PAS 1

    Confitar les escalunyes tallades en juliana amb 50 g de mantega, 2 cullerades d'oli, sucre, sal i aigua a mitja alçada. Reservar.

  • PAS 2

    Posar els fongs secs en remull.

  • PAS 3

    Tallar els fongs frescos en daus de 5 mm. Saltejar en una paella amb oli calent.

  • PAS 4

    Tallar els fongs secs escorreguts a la nata, evitar que arribi a bullir. Posar en una paella al foc i saltejar amb oli a foc viu.

  • PAS 5

    En un bol posar la nata, l' Avecrem Ajo y Perejil Granulado, les escalunyes, els ous, la sal, el pebre i la nou moscada. Triturar lleugerament i afegir els fongs saltejats.

  • PAS 6

    Posar la barreja dins de 4 motllos individuals untats amb mantega i coure'ls al bany maria uns 20 minuts.

  • PAS 7

    Desmotllar-los i menjar-los calents.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online