PASTÍS DE TORRÓ

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer PASTÍS DE TORRÓ

  • PAS 1

    Primer caramel·litzar el motllo amb el sucre i l'aigua. Reservar-lo. Esmicolar el torró molt bé, fins que quedi gairebé desfet. Tot seguit posar la nata al foc i abocar-hi el torró perquè es vagi desfent, tot a foc suau-mig. Mentre es va fent això, desfer els sobres de quallada al vas de la llet. Quan el torró estigui gairebé desfet, afegir-hi la quallada i posar-ho a foc suau remenant sense parar amb la cullera de fusta, fins que arrenqui el bull i comenci a espessir. És en aquest moment quan s'ha de retirar del foc i s'ha d'abocar sobre el motllo caramel·litzat. Esperar que s'atemperi una mica i posar a la nevera perquè qualli del tot, unes 4-5 hores. Quan estigui, treure del motllo i decorar al gust, amb rosetons de nata, guindes vermelles confitades, i torró en pols per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online