PASTÍS DEL XEF

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer PASTÍS DEL XEF

  • PAS 1

    Preescalfar el forn a 180ºC.

  • PAS 2

    Fer la massa barrejant els ingredients indicats i dividir-la en dos.

  • PAS 3

    Saltar el peix amb una mica d'oli.

  • PAS 4

    Condimentar amb sal i afegir-hi els palets de cranc tallats a trossets i el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca.

  • PAS 5

    Batre els ous.

  • PAS 6

    Condimentar amb sal i afegir-hi el peix ja preparat.

  • PAS 7

    Estirar la massa i folrar un motllo.

  • PAS 8

    Omplir la massa amb la barreja de peix i ous.

  • PAS 9

    Cobrir amb la massa que ha sobrat i pintar-la amb el rovell.

  • PAS 10

    Decorar amb unes estrelles, punxar tota la superfície i coure al forn uns 35 minuts a 200ºC.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online