POLLASTRE A LA MEDITERRÀNIA

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer POLLASTRE A LA MEDITERRÀNIA

  • PAS 1

    Pelar la ceba i tallar-la a rodanxes fines. Pelar i picar els alls. Sofregir la ceba, els alls i la farigola en una cassola amb l'oli. Afegir-hi el pollastre salpebrat i daurar-lo per tots costats, donant la volta als trossos vàries vegades perquè es daurin per tots costats.

  • PAS 2

    Abocar-hi el vi blanc i deixar-lo evaporar. Afegir el Tomate Frito Gallina Blanca, el llorer, el pebre vermell i la pastilla de Caldo de Pollastre -30% de sal dissolta en un vas d'aigua calenta.

  • PAS 3

    Rectificar de pebre, tapar la cassola i coure el pollastre durant 1 hora aproximadament. Servir ben calent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online