PORC SENGLAR A LA NAVARRESA

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PORC SENGLAR A LA NAVARRESA

  • PAS 1

    Ofegar la carn de porc senglar en oli i reservar-la.

  • PAS 2

    Picar les verdures (ceba, all i pastanaga) i ofegar en l'oli. Afegir-hi la carn, l'AVECREM dissolt en un amica d'agua, el vi i l'aigua. Afegir-hi també la poma reineta pelada a trossos (en olla ràpida 20 minuts).

  • PAS 3

    Obrir l'olla i afegir-hi el julivert, el llorer i els pebrots de caiena. Afegir-hi també unes patates fregides a trossos grans.

  • PAS 4

    Acompanyar amb un vi negre de Navarra reserva.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online