RISOTTO AL GUST

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer RISOTTO AL GUST

  • PAS 1

    Ofegar una mica el pot de sofregit de ceba en una cassola amb una mica de mantega i un rajolí d'oli.

  • PAS 2

    Quan la ceba estigui daurada, afegir-hi l'arròs i anar remenant perquè quedi ben sofregit.

  • PAS 3

    Regar amb el vaset de vi blanc i deixar evaporar. Abocar l'aigua de la llauna dels espàrrecs i després el Caldo de Pollastre Gallina Blanca, a cullerots i sense parar de remenar a mesura que l'arròs el vagi absorvint, fins que estigui en el seu punt.

  • PAS 4

    Finalment, afegir-hi els espàrrecs reservats, guardant-ne 3 o 4 per a decorar el plat. Remenar enèrgicament per a barrejar-los amb l'arròs; així el risotto tindrà més sabor. En el moment de servir-ho, decorar la safata amb ciboulet i un espàrrec per comensal.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online