Ingredients
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
Com fer RISOTTO AL GUST
-
PAS 1
Ofegar una mica el pot de sofregit de ceba en una cassola amb una mica de mantega i un rajolí d'oli.
-
PAS 2
Quan la ceba estigui daurada, afegir-hi l'arròs i anar remenant perquè quedi ben sofregit.
-
PAS 3
Regar amb el vaset de vi blanc i deixar evaporar. Abocar l'aigua de la llauna dels espàrrecs i després el Caldo de Pollastre Gallina Blanca, a cullerots i sense parar de remenar a mesura que l'arròs el vagi absorvint, fins que estigui en el seu punt.
-
PAS 4
Finalment, afegir-hi els espàrrecs reservats, guardant-ne 3 o 4 per a decorar el plat. Remenar enèrgicament per a barrejar-los amb l'arròs; així el risotto tindrà més sabor. En el moment de servir-ho, decorar la safata amb ciboulet i un espàrrec per comensal.