Rotllets de salmó

Quan arriba el bon temps, es multipliquen els aperitius a casa. Sorprèn la teva família o els convidats amb aquests rotllets de salmó, una recepta refrescant que barreja el binomi guanyador que formen el salmó fumat i les tàperes amb l’exotisme de l’alvocat.Veure més...

  • < de 10
  • Fácil

Ingredients

Com fer Rotllets de salmó

  • PAS 1

    En un bol, posa el formatge fresc per untar, el surimi, el pernil cuit i l’alvocat tallats molt fins. Barreja suaument amb una cullera.

  • PAS 2

    Col•loca al centre de cada tall de salmó una cullerada de la barreja. Enrotlla els talls com un neula i disposa’ls en una font.

  • PAS 3

    Barreja la maionesa amb la mostassa i les tàperes picades molt fines i aboca una mica de la salsa resultant pel damunt de cada rotllet.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Rotllets de salmó

El truc: Evita que l’alvocat s’oxidi

Per evitar que, en pelar-lo, l’alvocat s’oxidi i agafi un desagradable color negrós, prova de tirar-li un rajolí de suc de llimona pel damunt o una mica d’oli d’oliva, encara que el millor és pelar-lo i tallar-lo en el moment just de menjar. A més, sabies que si poses l’os dins la pasta d’alvocat també evitaràs que s’oxidi?

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online

 

Un aperitiu que en cada mos deixa anar una explosió de sabors que no deixarà ningú indiferent.

Si l’alvocat no és el teu ingredient favorit, pots omplir els rotllets amb la socorreguda tonyina de llauna. El seu efecte estiuenc també es mantindrà!