SOPA D'ALL

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer SOPA D'ALL

  • PAS 1

    Pelar els alls i picar-los 5 segons a velocitat 4. Abaixar amb l'espàtula, afegir l'oli d'oliva i cuinar 5 minuts a 100ºC, velocitat 1. Abocar el pebre vermell a sobre del saltat d'alls i deixar remenar uns segons, a velocitat 2, evitant que es cremi.

  • PAS 2

    Encendre el forn a 220ºC. Afegir el vas de Caldo de Pollo Gallina Blanca i coure a 100ºC durant 20 minuts a velocitat 2.

  • PAS 3

    Probar de sal i passar a cassoletes de fang amb llesques de pa. Si es desitja es pot abocar un ou a sobre i gratinar al forn fort uns 10-15 minuts o fins que la clara cualli.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online