SOPA D'ALL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer SOPA D'ALL

  • PAS 1

    Daurar els alls laminats en oli, afegir-hi el pebre vermell i ràpidament el Caldo de Verduras Gallina Blanca i una culleradeta de Sazonador Ajo y Perejil Granulado. Deixar bullir 10 minuts i retirar.

  • PAS 2

    En un plat fons, batre els ous i abocar-hi un cullerot de Caldo de Verduras Gallina Blanca calent i seguir batent. Afegir-ho a l'olla del caldo. Posar els crostons de pa en una sopera, afegir-hi el formatge ratllat i abocar-hi el caldo calent. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online