Ingredients
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer SOPA MEDITERRÀNIA
-
PAS 1
Posar en remull els tomàquets cherry secs en aigua tèbia. Folrar una safata de forn amb paper d'alumini, cobrir-la amb els tomàquets, els pebrots, la ceba picada i els alls sense pelar. Regar amb oli d'oliva i una mica de sal gruixuda i rostir al forn a uns 220ºC, uns 30-35 minuts, fins que les verdures estiguin tendres i daurades per fora. Donar la volta a les verdures a meitat de la cocció perquè es rosteixin per tots costats. Un cop rostides, treure-les del forn, i tapar-les amb paper d'alumini. Deixar refredar una mica i treure la pell dels alls, els tomàquets i els pebrots.
-
PAS 2
Posar al vas la ceba rostida amb els tomàquets, els alls i els tomàquets ja rostits i pelats. Afegir-hi el Caldo de Pollo Gallina Blanca, els tomàquets secs remullats, la farigola fresca i el líquid que hagin deixat anar les verdures. Coure 10 minuts, a 100ºC, a velocitat 2. Triturar molt fi, 1 minut a velocitat 8-9.
-
PAS 3
Probar de sal i afegir-hi una mica de sucre per a treure l'acidesa dels tomàquets. Remenar i servir tèbia amb crostonets de pa o verdures picades a dauets i un rajolí d'oli d'oliva.