SOPA MEDITERRÀNIA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer SOPA MEDITERRÀNIA

  • PAS 1

    Posar en remull els tomàquets cherry secs en aigua tèbia. Folrar una safata de forn amb paper d'alumini, cobrir-la amb els tomàquets, els pebrots, la ceba picada i els alls sense pelar. Regar amb oli d'oliva i una mica de sal gruixuda i rostir al forn a uns 220ºC, uns 30-35 minuts, fins que les verdures estiguin tendres i daurades per fora. Donar la volta a les verdures a meitat de la cocció perquè es rosteixin per tots costats. Un cop rostides, treure-les del forn, i tapar-les amb paper d'alumini. Deixar refredar una mica i treure la pell dels alls, els tomàquets i els pebrots.

  • PAS 2

    Posar al vas la ceba rostida amb els tomàquets, els alls i els tomàquets ja rostits i pelats. Afegir-hi el Caldo de Pollo Gallina Blanca, els tomàquets secs remullats, la farigola fresca i el líquid que hagin deixat anar les verdures. Coure 10 minuts, a 100ºC, a velocitat 2. Triturar molt fi, 1 minut a velocitat 8-9.

  • PAS 3

    Probar de sal i afegir-hi una mica de sucre per a treure l'acidesa dels tomàquets. Remenar i servir tèbia amb crostonets de pa o verdures picades a dauets i un rajolí d'oli d'oliva.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online