SOUFFLÉ DE BACALLÀ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    187,14kcal

  • Hidrats

    5,68g

  • Proteïnes

    33,96g

  • Greixos

    60,36g

Com fer SOUFFLÉ DE BACALLÀ

  • PAS 1

    Picar el bacallà ben fi, afegir-hi un pessic d'Avecrem All i Julivert i barrejar-lo amb Mi Salsa Beixamel, preparada amb la llet, tal com indica el sobre.

  • PAS 2

    Separar les clares dels rovells i batre-les a punt de neu. Afegir els rovells a la beixamel i afegir-hi amb molt de compte les clares muntades barrejant en sentit envolvent perquè no baixin.

  • PAS 3

    Untar amb oli un motllo alt de soufflé i abocar-hi la barreja. Coure al forn a 180ºC durant 20 minuts aproximadament. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online