Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
Informació nutricional
-
Energia
401,66kcal
-
Hidrats
4,17g
-
Proteïnes
29,91g
-
Greixos
65,92g
Com fer TERRINA DE SALMÓ
-
PAS 1
Condimentar el salmó amb l'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal. Regar-lo amb el suc de mitja llimona i coure'l en 1/4 de litre de Caldo de Pescado Gallina Blanca.
-
PAS 2
Dissoldre la gelatina en 1,5 dl del caldo de la cocció anterior. Esmicolar el salmó i barrejar-lo amb la maionesa, la ceba escalfada i condimentar-ho amb Avecrem Finas Hierbas. Afegir-hi la gelatina i barrejar de manera que quedi homogeni.
-
PAS 3
Posar un terç del preparat anterior al fons de la terrina prèviament folrada amb paper fix. Posar-hi a sobre una filera d'espàrrecs. Cobrir amb un altra terç de salmó posar-hi una altra cada d'espàrrecs i, finalment, cobrir amb la resta de salmó.
-
PAS 4
En el moment de servir, tallar l'enciam en juliana fina i posar-lo al fons d'una safata. Treure del motllo, a sobre de l'enciam, la terrina de salmó i decorar-la amb la llenca de salmó fumat i el caviar.