TERRINA DE SALMÓ

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Informació nutricional

  • Energia

    401,66kcal

  • Hidrats

    4,17g

  • Proteïnes

    29,91g

  • Greixos

    65,92g

Com fer TERRINA DE SALMÓ

  • PAS 1

    Condimentar el salmó amb l'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal. Regar-lo amb el suc de mitja llimona i coure'l en 1/4 de litre de Caldo de Pescado Gallina Blanca.

  • PAS 2

    Dissoldre la gelatina en 1,5 dl del caldo de la cocció anterior. Esmicolar el salmó i barrejar-lo amb la maionesa, la ceba escalfada i condimentar-ho amb Avecrem Finas Hierbas. Afegir-hi la gelatina i barrejar de manera que quedi homogeni.

  • PAS 3

    Posar un terç del preparat anterior al fons de la terrina prèviament folrada amb paper fix. Posar-hi a sobre una filera d'espàrrecs. Cobrir amb un altra terç de salmó posar-hi una altra cada d'espàrrecs i, finalment, cobrir amb la resta de salmó.

  • PAS 4

    En el moment de servir, tallar l'enciam en juliana fina i posar-lo al fons d'una safata. Treure del motllo, a sobre de l'enciam, la terrina de salmó i decorar-la amb la llenca de salmó fumat i el caviar.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online