ALBERGÍNIES A LA PARMESANA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ALBERGÍNIES A LA PARMESANA

  • PAS 1

    Rentar les albergínies, tallar-los la part de dalt i tallar-les sense pelar en rondanxes d'un centímetre de gruix. Empolsar amb sal, posar-les en un colador i deixar-les 30 minuts perquè deixin anar el suc amargant.

  • PAS 2

    Mentres, pelar i picar la ceba i els tomàquets. Partir la mozzarella a llenques fines de 3 mm. Escalgar l'oli en una paella i ofegar la ceba. Quan comenci a daurar-se afegir els tomàquets. Condimentar amb una mcia d'AVECREM VERDURES i pebre i ofegar-ho tot a foc lent 30 minuts. Al final afegir les fulles d'alfàbrega picada.

  • PAS 3

    Rentar i assecar les albergínies amb paper absorvent i fregir-les en oli calent. Passar un terç del tomàquet fregit al fons d'una safata refractària. Col.locar a sobre una capa d'albergínies, unes llenques de mozzarella i els opus batuts. Repetir la operació fins que la safata quedi plena.

  • PAS 4

    Tirar-hi per sobre el formatge ratllat i una mica d'alfàbrega i coure al forn preescalfat a 180ºC durant 20 minuts. Servir atemperat o a temperatura ambient.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online