AMANIDA ALEMANYA DE REMOLATXA

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA ALEMANYA DE REMOLATXA

  • PAS 1

    Rentar bé les remolatxes eliminant-ne la terra i tallar les fulles (però no la tija). Posar-les a coure amb aigua suficient per a cobrir-les fins que estiguin tendres. Llavors, retirar-les de l'aigua i deixar-les refredar a sobre d'un escorredor. En una altra cassola posar a coure les patates i els naps fins que estiguin tendres però sencers i deixar-los escórrer. Coure els ous en força aigua salada i passar-los per aigua freda perquè es puguin pelar bé.

  • PAS 2

    Pelar les remolatxes, les patates i el nap i tallar-los a quadrats regulars. Picar l'ou ben fi i barrejar aquests ingredients en un bol. Tallar els cogombres a rodanxes fines i afegir-lo al'amanida. Esmicolar l'arengada eliminant-ne la pell i les espines i barrejar-la motl bé amb el preparat. Reservar-ho tot a la nevera.

  • PAS 3

    Picar el julivert o la ceba tendra fins tenir-ne dues cullerades. Aprofitar la part banca del porro i tallar-lo en juliana finíssima. Barrejar tots ens ingreients en un bol i afegir-hi la maionesa la mostassa. Remenar amb una cullera de fusta i anar-hi afegint el iogurt. Condimetnar amb Avecrem Verdures comprovant el punt i unir amb l'amanida fins que estiguin els ingredients ben barrejats, agafant un color rosat. Aplanar l'amanida i abocar-la en una safata donant-li una forma bonica. A sobre posar-hi diferents enciams. Servir-la ben feda.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online