AMANIDA DE PEBROTS VERMELLS I VERDS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA DE PEBROTS VERMELLS I VERDS

  • PAS 1

    Salpebrar la tonyina amb Avecrem Peix i embolicar-la en paper transparent de cuina per a donar-li forma rodona. Reservar-la al congelador durant mitja hora. Desembolicar i tallar a rodanxes fines la tonyina. Posar-la en un recipient amb suc de llimona i coriandre i deixar-ho macerar durant 20 minuts.

  • PAS 2

    Preescalfar el forn a 180ºC. Rentar, assecar i embolicar els pebrots en paper d'alumini. Coure'ls a la reixeta del forn durant 30 minuts. Retirar-los del forn i quan estiguin freds pelar-los, tallar-los a tires i salpebra-los.

  • PAS 3

    En una paella amb dues cullerades d'oli, ofegar els alls prèviament picats. Quan comencin a daurar-se retirar la paella del foc i afegir-hi el vinagre, la sal i finalment abocar la vinagreta per sobre de ls pebrots. Servir l'amanida de pebrots amb la marinada de tonyina per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online