AMANIDA DE PIT DE POLLASTRE I ARANJA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA DE PIT DE POLLASTRE I ARANJA

  • 1

    PAS 1

    Partir les aranges per la meitat, en horitzontal. Buidar amb un ganivet i amb cura per no trencar les closques. Pelar els grills i tallar-los en trossos menuts. Coure el pit de pollastre en aigua amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo durant 20-25 minuts. Escórrer bé i reservar el brou per a una altra preparació. Trossejar. Tallar a dauets el pernil cuit i el formatge.

  • 2

    PAS 2

    Rentar i escórrer les fulles del cabdell, deixant les grans senceres i picant la resta. Posar-ho tot en un bol i afegir la maionesa, el quètxup i el brandi. Afegir una mica de julivert rentat i molt picat. Remenar bé. Repartir l'amanida en les peles dels aranges. Decorar amb rodanxes de llimona i julivert. Al centre de les aranges posar un full de cabdell amb una mica de salsa rosa.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online