AMANIDA DEL NORD

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA DEL NORD

  • PAS 1

    Posar en remull el bacallà a la nevera en aigua freda de 24 a 36 hores. Canviar l'aigua almenys tres vegades. Escórre'l bé i tallar-lo a daus.

  • PAS 2

    Posar el bacallà en un recipient amb 50 ml d'oli i els suc de llima. Reservar.

  • PAS 3

    Rentar els pebrots vermells i rostir-los al forn. Treure'ls i tapar-los amb un drap perquè suin. Pelar-los i treure'n les llavors i els fils. Tallar-los a tires.

  • PAS 4

    Tallar la butifarra de sang i posar-la en una safata i rostir-la 10 minuts per cada costat.

  • PAS 5

    Rentar i escórrer la rúcula, tallar a trossos els cogombrets i preparar la vinagreta condimentada amb Avecrem Ajo y Perejil Granulado.

  • PAS 6

    Repartir la rúcula pel fons del bol per amanides, posar-hi els daus de bacallà, els pebrots escalivats, els cogombrets, les cebetes en vinagre i la botifarra de sang. Regar-ho tot amb la vinagreta preparada.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online