Amanida marroquí amb pasta

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tallarines a la Parmesana

Com fer Amanida marroquí amb pasta

  • PAS 1

    En un bol per fer amanides, col·locar la pasta bullida i refredada juntament amb l'endívia, la taronja i els pinyons. Remoure tot junt i deixar al frigorífic.

  • PAS 2

    Preparar el condiment en un recipient, barrejant la mel amb el suc de llimona i el de la taronja.

  • PAS 3

    Incorporar lentament l'oli d'oliva i amanir amb una mica de canyella i sal. Afegir les olives i les pastangues. Remoure bé i reservar al frigorífic.

  • PAS 4

    Abans de servir, barrejar-ho tot i rectificar de sal si fos necessari.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online